We’re back baby!

All things not relating to the other forums.
User avatar
TechMOGogy
Canada
Posts: 2676
Joined: Wed Feb 01, 2012 11:39 am
Location: Ontario, Canada

Re: We’re back baby!

Post by TechMOGogy » Mon Mar 12, 2018 6:09 pm

Bumber wrote:
Mon Mar 12, 2018 5:22 pm
Can't read a F*cking thing on here anymore. Bright green? That's the stupidest color choice for reading I have ever seen. I guess I hadn't checked this board in a while. it is now officially useless, an eyesore, and worthless to me. Good luck.
16 posts! Wow you must come here a lot and really contribute so much!
Perhaps you should relax, the forum had issues last week and it is going through some changes.
72 Pathfinder | 75 710M 2.7i | 94 350GDT | 96 350GDT Worker

User avatar
Garrycol
Australia
Posts: 361
Joined: Sat Oct 06, 2012 6:49 am
Location: Canberra Australia

Re: We’re back baby!

Post by Garrycol » Mon Mar 12, 2018 6:17 pm

Wow Bumber must have got out of bed on the wrong side - maybe a little less agro is needed.

However I do agree with his under lying point about the colour scheme and was going to ask the same sort of thing but a bit more diplomatically.

I cannot seem to find the area where colour schemes can be changed - I appreciate that would not be a high priority in getting the forum back up an running. So can I change the colour scheme or is it a case of me waiting for a while, which is OK, until the more important teething issues are sorted.

Thanks

Garry
1973 Haflinger AP700
1977 Landrover FC 101
2007 Range Rover Sport TDV6
1971 Jaguar Series 3 E-Type Conv
1957 Landrover 88" Station Wagon
1957 Landrover 88"

whitesik
United States of America
Posts: 102
Joined: Thu Apr 02, 2015 2:11 pm
Location: Indiana, U.S.A.

Re: We’re back baby!

Post by whitesik » Mon Mar 12, 2018 6:55 pm

I will have to agree that it is harder on my eyes as well. At first I thought I was just resistant to change.

And Again, this should not be considered a negative to Vince and any one else that helped sort out the recent problems.
75 Swiss 710K
Not so new owner but still a novice

User avatar
VinceAtReal4x4s
Admin
United States of America
Posts: 1536
Joined: Mon Apr 12, 2004 10:36 pm
Location: Ca. or lost in South West USA
Contact:

Re: We’re back baby!

Post by VinceAtReal4x4s » Mon Mar 12, 2018 10:50 pm

I think people will find the new colors easy on the eyes now. Thought and testing is applied to picking colors.

The green trim = military truck colors, trees, grass, etc.

Text is now either white, for ease of reading, or tan-amber to loosely reflect sand, mud and clay colors while also being easy on the eye.

There's a 4x4 theme going on here! :DD
"For those who risk, life has a flavor the protected shall never enjoy"

Real4x4 Facebook https://www.facebook.com/real4x4s

Image

User avatar
GadgetPhreak
United States of America
Posts: 267
Joined: Wed Jan 27, 2016 12:14 pm
Location: Redmond, WA
Contact:

Re: We’re back baby!

Post by GadgetPhreak » Mon Mar 12, 2018 11:01 pm

Hey Vince if you see an option to turn on “mobile site support” or something similar you might want to test it. Many phone browsers default to redirecting to http://m.real4x4forums.com/ even if you enter http://real4x4forums.com into the browser window. Currently that URL is not supported by the site so it just errors out..


Sent from my iPhone using Tapatalk
King County Search & Rescue | Regional Special Vehicles Unit
1972 710M - Building up for SAR use
Follow my build: http://www.facebook.com/sarpinz | http://instagram.com/sarpinz

User avatar
GadgetPhreak
United States of America
Posts: 267
Joined: Wed Jan 27, 2016 12:14 pm
Location: Redmond, WA
Contact:

Re: We’re back baby!

Post by GadgetPhreak » Mon Mar 12, 2018 11:03 pm

FYI - I just tested in both Safari and Edge on an iPhone X - both redirected and both errored out..


Sent from my iPhone using Tapatalk
King County Search & Rescue | Regional Special Vehicles Unit
1972 710M - Building up for SAR use
Follow my build: http://www.facebook.com/sarpinz | http://instagram.com/sarpinz

User avatar
VinceAtReal4x4s
Admin
United States of America
Posts: 1536
Joined: Mon Apr 12, 2004 10:36 pm
Location: Ca. or lost in South West USA
Contact:

Re: We’re back baby!

Post by VinceAtReal4x4s » Mon Mar 12, 2018 11:59 pm

Try it now. I erased the built-in redirect so we should be good. If not, I'm just going to get drunk and hope it fixes itself by tomr.. ://
"For those who risk, life has a flavor the protected shall never enjoy"

Real4x4 Facebook https://www.facebook.com/real4x4s

Image

User avatar
GadgetPhreak
United States of America
Posts: 267
Joined: Wed Jan 27, 2016 12:14 pm
Location: Redmond, WA
Contact:

Re: We’re back baby!

Post by GadgetPhreak » Tue Mar 13, 2018 12:58 am

Working now


Sent from my iPhone using Tapatalk
King County Search & Rescue | Regional Special Vehicles Unit
1972 710M - Building up for SAR use
Follow my build: http://www.facebook.com/sarpinz | http://instagram.com/sarpinz

User avatar
VinceAtReal4x4s
Admin
United States of America
Posts: 1536
Joined: Mon Apr 12, 2004 10:36 pm
Location: Ca. or lost in South West USA
Contact:

Re: We’re back baby!

Post by VinceAtReal4x4s » Tue Mar 13, 2018 5:21 am

More adjustments made! How about those colors now!?

I really like this drag and drop photo feature! You just open your file window and drag your pic in. That's it! The world has been improved.

I added a few new custom smilies, as you can see. 8) :P :(( :P

It's real easy to make huge letters! It's the grey box with "normal" in it when posting.

It's a lot easier for me to kick off spammers and approve people too.
"For those who risk, life has a flavor the protected shall never enjoy"

Real4x4 Facebook https://www.facebook.com/real4x4s

Image

User avatar
TechMOGogy
Canada
Posts: 2676
Joined: Wed Feb 01, 2012 11:39 am
Location: Ontario, Canada

Re: We’re back baby!

Post by TechMOGogy » Tue Mar 13, 2018 7:11 am

Colors are looking great and a good theme in play
72 Pathfinder | 75 710M 2.7i | 94 350GDT | 96 350GDT Worker

Brady 712k
United States of America
Posts: 42
Joined: Wed Sep 30, 2015 6:03 pm
Location: Boston MA

Re: We’re back baby!

Post by Brady 712k » Tue Mar 13, 2018 10:48 am

I don't like the fact that you can't see in the board index which post have the latest responses.
Can that aspect be added back?
Now you have to go into each group to see if there are new posts.....
Or am I missing it?
I do like the black background better for sure!
Thanks for the hard work keeping us chugging along!

User avatar
Jimm391730
United States of America
Posts: 1456
Joined: Wed Apr 14, 2004 10:58 pm
Location: Idyllwild, CA

Re: We’re back baby!

Post by Jimm391730 » Tue Mar 13, 2018 11:22 am

I don't like the fact that you can't see in the board index which post have the latest responses.
I see a slightly different color to the left side icon when new posts are available. And I've finally figured out what the gold star is as well - those are posts where I have contributed.
Jim M.
712W and 710M

User avatar
TechMOGogy
Canada
Posts: 2676
Joined: Wed Feb 01, 2012 11:39 am
Location: Ontario, Canada

Re: We’re back baby!

Post by TechMOGogy » Tue Mar 13, 2018 1:52 pm

Brady 712k wrote:
Tue Mar 13, 2018 10:48 am
I don't like the fact that you can't see in the board index which post have the latest responses.
Can that aspect be added back?
Now you have to go into each group to see if there are new posts.....
Or am I missing it?
I do like the black background better for sure!
Thanks for the hard work keeping us chugging along!
Here is how you tell - if your logged in then topics with new posts will be the dirt (brown) color vs green
Example:
3-13-2018 2-49-07 PM.jpg
3-13-2018 2-49-07 PM.jpg (49 KiB) Viewed 255 times
Once in the sub topic board then each thread with new posts will also be the brown color

The flame inside means its a "hot" topic with lots of posts and as Jim said, the small star means you as a user have posted/replied to the topic.
72 Pathfinder | 75 710M 2.7i | 94 350GDT | 96 350GDT Worker

User avatar
rmel
United States of America
Posts: 734
Joined: Sun Sep 25, 2011 12:19 pm
Location: Woodside, CA
Contact:

Re: We’re back baby!

Post by rmel » Tue Mar 13, 2018 8:57 pm

If'n your wondering how to view "New Posts" -- as per the prior version of phpBB,
this can be done by selecting the option "New Posts" which is a pick in the drop
down menu "Quick links" -- just under the EI Banner.
Puller: 710K 2.7L EFI
Follower: Sankey MK 3, 3/4 Tonne
Driver: Ron // KO0Q

User avatar
Haf-e
United States of America
Posts: 822
Joined: Thu Oct 06, 2011 5:25 pm
Location: Mount Vernon WA USA

Re: We’re back baby!

Post by Haf-e » Wed Mar 14, 2018 12:40 am

Would it be possible to have the "new posts" button be easier to access on the main page and not only accessed under the quick menu header?

Other than that I think its great!
Haf-e

1971 Pinzgauer 710M

Image
Disc Brake Conversion Kits for 710 and 712 Pinzgauers
www.klugewerks.com

Post Reply